Jubileumjaar 2018, update

In de Info van november heb ik jullie ge├»nformeerd over de muzikale activiteiten in ons Jubileumjaar. Inmiddels is er meer bekend over het Jubileumconcert. Dit concert zal plaatsvinden op 16 september 2018, ‘s middags in de Concertzaal. Voor de pauze spelen het Harmonieorkest en het Seniorenorkest gezamenlijk Peer Gynt van Edvard Grieg, met als verteller Peer de Graaf.

Je kunt hier de versie met verteller Frank Groothof beluisteren.

Na de pauze spelen we, ook gezamenlijk, een aantal meer populaire stukken. Hierbij krijgen we versterking van een zanger, een zangeres en een (mini) band. Om goed voor de dag te komen zijn extra repetities gepland. Deze staan vermeld in de agenda. Daarnaast wil ik jullie aanbevelen vanaf februari 2018 zoveel mogelijk ook aan de repetities van het collega-orkest deel te nemen. Met de inzet van iedereen maken we hier een groots concert van!

Henk Couwenberg