Beleid

Wij willen ons blijven ontwikkelen omdat we het leuk vinden het muzikale niveau steeds wat te verhogen. We repeteren wekelijks en organiseren concerten en projecten voor verschillende doelgroepen van alle leeftijden in en buiten Tilburg. Een goede sfeer in het orkest en een vakbekwame dirigent draagt daaraan zeker bij.

Ons repertoire is zeer divers, van pop tot klassiek en van musical tot jazz. Naast de openbare concerten binnen en buiten geven we 1x per 2 jaar een wat grootschaliger themaconcert. We nemen deel aan evenementen zoals bijvoorbeeld de opening van de Tilburg Toont. Daarnaast onderhouden we contacten met basisscholen,  introduceren we daar de blaasmuziek en organiseren we lessen in muziekverkenning (in samenwerking met Factorium en de betreffende school). Want een van onze doelstellingen is jongeren en volwassenen te interesseren in actieve muziekbeoefening.