Bericht van Yvonne Visser

Hallo allemaal,

Als ik dit schrijf zijn wij al bijna vier weken verhuisd naar het mooie Nijmegen. Het is hier heerlijk wonen, wandelen en leven in het Gelderse. Helaas voor ons ook moeilijk in de Coronatijd, met veel thuisblijven en met mondkapjes boodschappen doen en zo. We komen niet in het centrum waar veel mensen zijn. We blijven ook hier heel voorzichtig. Verder alles toppie, een mooi huis, een fijne omgeving. We wandelen elke dag in de mooie bossen hier.
We hebben een heerlijk thuisgevoel. Maar elke donderdagavond heb ik een vreemd gevoel van … of ik ergens heen moet in de avond!! Hoezo dat ?!

Ik mis jullie allemaal. Ik had beloofd nog een concertje mee te spelen, maar in deze moeilijke tijd ga je niet graag ver de deur uit. Dan is de afstand zelfs met de trein voor de veiligheid wel te groot. En … de concertjes die geen doorgang vinden stimuleren dan ook niet. Ik luister veel naar klassieke muziek en volg de e-mails van het orkest. Rose-Rie en ik zijn weer begonnen met repeteren. Samen klarinet spelen om alert te blijven. De partij van Supertramp staat ook alweer op de lessenaar. Tussen het dozen uitpakken, inrichten en in de mooie bossen wandelen, elke dag nemen we de klarinet ter hand en blazen. Als we gezondere tijden krijgen, pak ik de trein naar de Stationsstraat in Tilburg. Oefen lekker veel thuis en blijf gezond.

Heel veel muzikale groetjes en tot kijk.

Yvonne Visser-van Belkom