Concertje Opstaporkest

Op 12 juli 2017  hebben de kinderen van het Opstaporkest een klein concert gegeven in de benedenzaal van het NKH gebouw. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze dat zouden doen in het Engels tuintje, maar de weergoden waren ons niet goed gezind. Gelukkig was er toch wel publiek!! De kinderen hebben het zeer goed gedaan, onder leiding van Femke, de dirigent. Ze hebben vijf stukken gespeeld:Clog Dance, Forte and Piano Song, England (goodnight ladies), New World Symphony  (Dvorak) en Hungarian Dance no. 5 (Brahms).

Dirigente Femke was er voor het laatst. Zij gaat beginnen aan haar studie PABO voor lerares op de basisschool. Margriet heeft haar namens de NKH bedankt met een cadeaubon. Na het nuttigen van  een lekker drankje, hebben we elkaar een fijne vakantie gewenst. We zien  elkaar weer in het volgend schooljaar. Niet meer op de woensdag, maar voortaan op de donderdag, vóór de repetitie van het Harmonieorkest.

Cora van de Vrande

Klik op de foto’s voor grotere weergave