Diner bij Biënnale

Hallo allemaal,

Ik ben Jonas van de Nieuwe Koninklijke Harmonie. De hele Nieuwe Koninklijke Harmonie ging op 14 november naar de Koepelhal om daar naar een tentoonstelling van de Biënnale te kijken en daarna met z’n allen daar te eten. De tentoonstelling was verspreid over de hele hal en er waren rondleiders die rondleidingen gaven. Daarna gingen we eten. Dat was erg lekker. We kregen ook een lekker toetje en een paar muntjes om te drinken. Het was vooral heel erg gezellig. Alvast allemaal fijne feestdagen!!!

Jonas

Hoi ik ben Ilvy en ik speel dwarsfluit. Ik vond het kunst kijken erg leuk. Ik heb er ook veel van geleerd, dat doe ik anders nooit. We hebben wel lang moeten wachten op ons eten, maar het was wel heel lekker. Het was een leuke avond.

Ilvy

 

 

Klik op de foto voor een grotere weergave