Drie nieuwe leden stellen zich voor

3e Klarinetetist Aloys Soullié

(je spreekt het uit als : Allowies Soeljee)

Ik ben geboren in ’s-Gravenhage (kan je nog wel horen), maar woon al bijna vijftig jaar in Brabant. Ik ben getrouwd met Loes en we hebben drie volwassen kinderen, drie kleinzoons en een vierde (kleindochter) wordt in december verwacht. Ik woon in Helvoirt en blijf daar wonen. Mooi dorpje!
Mijn hele leven ben ik werkzaam geweest bij de politie. Ik ben bij de toenmalige Rijkspolitie begonnen en als inspecteur van de Politie (nu weer dertien jaar geleden) met pensioen gegaan. Ik was werkzaam als operationeel chef bij teams in Den Bosch (zuid en oost) en de laatste jaren bij de dienst Centrale Recherche. Binnen de politie heb ik alle diensten doorlopen, vandaar mijn liefde voor paard en motorrijden. Daarnaast zijn mijn hobby’s computer en fotografie. Ik ben actief als webmaster bij de (nieuws) websites Helvoirt.net en Haaren.nu. Daarnaast doe ik nog wat sport in de vorm van wandelen en badminton. Als muzikant ben ik een laatbloeier. Ik ben begonnen met de klarinet en overgegaan op de sopraan saxofoon. Later heb ik toch weer de klarinet ter hand genomen en probeer me nu staande te houden binnen het Seniorenorkest. Ik hoop hoop nog lang binnen het orkest te kunnen spelen.

Was getekend,
Aloys

——————————————————————————————-

Ik ben Els Kuijpers en sinds 17 september repeteer ik mee bij het Seniorenorkest op altsax. Vorig jaar ben ik gestopt met werken. Tijd dus voor nieuwe uitdagingen, en muziek maken is er daar één van. Verder lees ik graag en ook fietstochten maken doe ik met plezier. De ontvangst bij het Seniorenorkest was allerhartelijkst. Ik heb er dan ook veel zin in!

Els Kuijpers

——————————————————————————————–

Als nieuw lid van het SOT is mij gevraagd voor jullie mijn eigen doopceel te lichten. Ik ben begin jaren ’70 voor mijn studie aan wat nu de Universiteit Tilburg heet, vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar Tilburg verhuisd. Daar heb ik samen met Marij (toen mijn vriendin, nu mijn vrouw) tot 1990 gewoond. In dat jaar zijn we verkast naar Oisterwijk. Ruim vier jaar geleden zijn we weer neergestreken in Tilburg en wel aan de Piushaven. We hebben drie dochters en vijf kleinkinderen, waarvoor we frequent oppas zijn. Voor de laatste dan…
Ik heb veertig jaar als docent in het voortgezet onderwijs (havo en vwo) gewerkt, in Eindhoven en Boxtel. De laatste jaren in combinatie met het werk als toetsdeskundige bij het Cito in Arnhem, jullie waarschijnlijk vooral bekend van de Citotoets basisonderwijs. Alleen was ik (mede)verantwoordelijk voor de landelijke eindexamens havo en vwo, wat ook een onderdeel van Cito is. Sinds vorig jaar augustus ben ik met pensioen.
Ik ben (te) laat begonnen met muziek (ik was al veertig) en speel altsax of doe daar een poging toe, de laatste tien jaar in het Summa Orkest in Eindhoven. Omdat ik zowel toe was aan een nieuwe uitdaging als aan een orkest dichter in de buurt heb ik de overstap gemaakt naar het Seniorenorkest en dat bevalt me tot nu oprecht erg goed!
Ik sport al sinds mijn vroege jeugd (voetbal en daarna atletiek en tennis). Tennissen doe ik nog steeds, evenals fitness en zwemmen. Verder heb ik een seizoenkaart van Willem II en daarmee dus een vergrote kans om hartpatiënt te worden. Ook ben ik een fervent lezer en filmliefhebber.

Nick van Liere

Els