Een leuk optreden in het Kessels museum

Op zaterdag 14 april hebben we ’s middags met het Opstaporkest een concert gegeven in het Kessels Museum. Om 12.00 uur moesten we in het museum zijn. Voor mij was dit de derde keer dat ik hier mocht optreden. Ook deze keer vond ik het weer erg leuk. In totaal hebben we drie keer ons hele programma gespeeld. Het publiek stond op de trap, in de lifthal en zelfs in de gang van het museum. Er kwamen veel mensen kijken en luisteren. Meneer Rogier was een goede invaller op de kleine trom. Naderhand hoorden we dat hij nog beter saxofoon kan spelen in het Kessels Kwartet (onze afterparty ☺). Ik mocht ook een solo spelen. Dit was het nummer ‘Havana’ van Cammila Cabelle. Het optreden vond ik erg goed gaan. Tussendoor mocht je ook gewoon in het museum rondkijken, maar we hebben vooral met de kinderen van het Opstaporkest buiten verstoppertje gespeeld. We kregen ook nog een consumptiebon waarmee we drinken konden halen. Na ons optreden heb ik nog naar het Kessels kwartet gekeken, zij speelden op oude Kessels saxofoons. Ook dit vond ik erg leuk.
De volgende keer moet je zeker eens een kijkje komen nemen!

Groetjes, Marit van Mil

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave