Even voorstellen …

Ik ben Noraly Brekelmans, ik ben 19 jaar en woon in Sprang-Capelle. Toen ik zeven jaar was, ben ik begonnen met dwarsfluitlessen op de muziekschool in Kaatsheuvel. Kort daarna ben ik ook gaan spelen bij Harmonie Kaatsheuvel, waar ik momenteel speel op piccolo in het Groot Orkest.
Daarnaast speel ik nu voor het vijfde jaar bij L’Aventure Musicale, waar ik ook met mijn panfluit en blokfluit heb opgetreden. Hier geef ik ook de theorielessen en heb ik blokfluitles gegeven aan kleuters. Ook bij de NKH heb ik in 2013 meegespeeld.
In 2015 heb ik mijn D-examen voor dwarsfluit en piccolo gehaald en het jaar erna ben ik druk bezig geweest met mijn toelatingen voor het conservatorium in Tilburg en Utrecht. Vorig jaar ben ik aangenomen in Tilburg en hier zit ik nu voor de tweede keer in het eerste jaar. Naast de dwarsfluit- en pianolessen die ik op school krijg, ben ik dit jaar begonnen met vioolles.
Vanaf dit schooljaar geef ik Muziek op Schoot aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar bij de muziekschool waar ik ooit zelf begonnen ben. En ook dit jaar ga ik theorielessen geven voor de kinderen die op A-examen gaan.
Voor de zomervakantie ben ik gevraagd als dirigente voor het Opstaporkest van de NKH, waar ik dus ja op heb gezegd. Dit is de eerste keer dat ik als dirigente voor een orkest sta, maar ik vind het heel leuk en ik hoop dat de kinderen van het Opstaporkest er ook zo over denken.

Noraly Brekelmans