Great Britain, Great Music!

 

 

High tea, links rijden, bolhoeden, slecht weer? Dan zegt u meteen….Groot-Brittannië! Maar niemand kan aan de Britten denken zonder te denken aan hun ‘Great Music’.

Het Harmonieorkest van de Nieuwe Koninklijke Harmonie brengt, in samenwerking met Touchdown en Vocal Group ‘Maandag’, op zondagmiddag 19 april het publiek in vervoering met het beste van muziek van het Britse eiland. Tijdens ‘Great Britain, Great Music’ wordt u meegenomen langs vele hoogtepunten van de Britse muziekcultuur, waaronder: The Beatles, Adele, James Bond en ‘The Planets’ van Gustav Holst. Die middag werken treden de drie gezelschappen veelvuldig samen op.

De band Touchdown bestaat in hun huidige bezetting ruim 2 jaar. De muziek die ze spelen varieert van covers van Adele tot Fly Leaf. Ze hebben opgetreden op Sprokkelrock in 013, Extase, Mainframe, Paradox en in juni gaan ze hun eerste single opnemen. Ze worden gecoacht door Hans Weijenburg van factorium.

Vocal Group ‘Maandag’ is een groep die bekend staan om hun energieke en sfeervolle optredens. Dit alles onder de muzikale van Wim Koevoets.

De hele middag staat onder muzikale leiding van Peter-Paul van Esch. De presentatie is in handen van Frans Godfroy

Aanvang: 14.00 uur (zaal open: 13.30 uur)

Locatie: ‘t Plein

Tongerloplein 1

Udenhout

Prijs: €10,-

Reserveringen via nkh([at])harmonieorkesttilburg.nl
Dit concert is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Art-fact en Boekenschop