Huub Kennis: In memoriam

Afgelopen september overleed de heer Huub Kennis. Als organisator/voorzitter van de concertserie Verrassende Ontmoetingen, die inmiddels landelijke bekendheid geniet, zette hij zich decennialang in voor de blaasmuziek en voor de educatieve aspecten. Op zondag 17 maart wordt Huub Kennis herdacht met een speciaal concert in de Concertzaal van Theaters Tilburg. Huub spande zich altijd extra in voor het bereiken van jongeren en was een pleitbezorger van muziekeducatie. Dat mag blijken uit de medewerking aan het speciaal voor dit concert samengestelde orkest met medewerking van: Harmonie L’Echo des Montagnes – Tilburg; Muziekvereniging L’Aventure Musicale – Tilburg; Muziekvereniging Concordia – Berkel-Enschot; Koninklijke Harmonie MVC – Udenhout; Koninklijke Harmonie ‘Sophia’s Vereeniging’ / SOL – Loon op Zand; Koninklijke. Harmonie ‘Concordia van 1839’ / Muziek / Dans / TheaterCollectief – Hilvarenbeek; Koninklijke Harmonie ‘Oefening & Uitspanning’ – Goirle en Koninklijke Harmonie Cecilia / Opleidingsorkest – Princenhage. Dit orkest wordt geleid door dirigent Geerd Doomen.Naast het Jeugdorkest wordt er ook meegewerkt door Harmonieorkest L’Echo des Montagnes o.l.v. Jack Otten, Accordeon-ensemble Apollo ’77 o.l.v. Antoine van Wanrooij, accordeoniste An Raskin, violist Bram Bosier en door enkele sprekers. Aan het eind van het concert zullen musicerende sympathisanten van Huub Kennis uit alle windstreken zich bij L’Echo des Montagnes voegen om als een groot harmonieorkest een laatste groet aan Huub te brengen!

Het concert zal worden gepresenteerd door Eveline Passier en Jan Verschuren.
zondag 17 maart 2019, 14.30 uur
kaarten à 3 euro zijn verkrijgbaar via Theaters Tilburg