Impressie van het Jubileumfeest

2018 Staat voor de Nieuwe Koninklijke Harmonie in het teken van het 175-jarig bestaan, met bijzondere muzikale belevingen en activiteiten. Maar dat weet u allen al. Als lid van de afdeling Muziek heeft u vast al veel meegemaakt. Het openingsconcert, het Koningsconcert en het Jubileumconcert waren een succes.
Voor de leden van de NKH werd op 14 oktober het Jubileumfeest georganiseerd. Het was volle bak in de Stationsstraat. Voorzitter Ali Amras, Henry van Gorp, onze secretaris en Anja Eijkemans, bestuurslid, verwelkomden iedereen. Het feest werd muzikaal omlijst door de Ragbag Swing Selection. Zij verzorgden voor de ruim 130 aanwezigen een optimale sfeer van dixie-muziek. Natuurlijk was er een speech van de voorzitter.
Hij bedankte iedereen die door hun inzet dit jaar tot een succes maakten en zei trots te zijn op de muzikale prestaties van de orkesten. “We hebben ons zelf overtroffen! Met de laatste activiteit, de presentatie ‘Verleden, heden en toekomst’ van Anita de Haas, vice-voorzitter, op 15 november bij de Heemkundekring Tilburg in zicht, kunnen we tevreden terugkijken. Vol vertrouwen gaan we de toekomst van de NKH tegemoet!“

Anja Eijkemans

Klik op foto voor grote weergave