Irene stelt zich voor

Hoi!
Mijn naam is Irene Brouwer, ik ben de nieuwe dirigent van het Opstaporkest. Mij is gevraagd om een kort stukje te schrijven over mezelf, dus bij deze. Ik ben op mijn dertiende jaar begonnen met klarinet spelen bij de harmonie in het dorp waar ik woonde. Wat als hobby begon werd steeds serieuzer en uiteindelijk ben ik de opleiding Docent Muziek gaan volgen in Tilburg, met klarinet als bijvak. Mede door mijn toenmalige docent Maarten Jense ben ik doorgestroomd naar het conservatorium en nu zit ik inmiddels in het derde jaar van het conservatorium, waar ik les krijg van Geert Baeckelandt. Ik volg daarnaast nog HaFa-directie lessen bij Hardy Mertens. Ik vind het erg tof om, naast zelf klarinet te spelen, ook anderen te helpen om lekker muziek te maken. Daarom heb ik erg veel zin om met het Opstaporkest aan de slag te gaan en samen leuke muziek te spelen.

Irene Brouwer