Jaaractiviteit

Beste leden van de afdeling Muziek van de Nieuwe Koninklijke Harmonie,

Op 13 november is het zover … !

Voor het eerst in de geschiedenis van de afdeling Muziek gaan we dit jaar onze jaaractiviteit (het vroegere Ceaciliafeest) gezamenlijk vieren met de leden van het Harmonieorkest NKH en de leden van het Seniorenorkest Tilburg. Je partner kunnen wij helaas niet ontvangen. Wij verwachten je die avond allemaal om 19.30 uur in de benedenzaal van het Sociëteitsgebouw, Stationsstraat 26 te Tilburg. Wij gaan er een leuke avond van maken met een korte muzikale quiz, dus zorg dat je muziekkennis op peil is.

Tijdens de avond worden een tweetal consumpties (bier, wijn, fris) aangeboden evenals  twee luxe hapjes en twee rondes bitterballen.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur Aanvang.
20.00 uur Welkomstwoord door onze voorzitter Henk Couwenberg.
21.00 uur  Leuke gezellige quiz met schriftelijke vragen en een symbolisch prijsje.
22.00 uur Terugblik op de quiz en prijsuitreiking.
23.00 uur Einde.

Wij wensen je alvast een fijne en gezellige avond toe en rekenen op een grote opkomst.

Om onnodige kosten te voorkomen, vragen wij je aan te melden voor 16 oktober 2015. Voor het HO bij Ria en voor het SOT bij Els.

Tot 13 november aanstaande!

Namens het Bestuur van de afdeling Muziek NKH,

Els Notenboom, Ria Britsia, Virgin Schoondermark en Loek Hamers