Keltisch Concert door Seniorenorkest Tilburg

Het Seniorenorkest Tilburg gaat weer voor een grote productie en geeft in samenwerking met Ogham en de Dutch Pipes en Drums een stijlvol concert met Keltische muziek en dans. Het wordt een totaalpresentatie van prachtige melodische muziek aangevuld met ballades, lovesongs, Ierse en Schotse dansmuziek. Uit de samenwerking met Ogham en de Dutch Pipes en Drums ontstaan nieuwe creaties die je zullen verrassen en vermaken. Door de toevoeging van visuele effecten en de wervelende optredens van de danseressen van de Dutch Pipes and Drums wordt het een genot voor oog en oor: een boeiende én ontspannende voorstelling.

De uitvoeringen gaan plaats vinden op vrijdagavond 27 oktober 2017, 20.00 uur en zaterdagmiddag 28 oktober 2017, 15.00 uur.
Locatie: Concertzaal Tilburg

Toegift: na afloop nog meer vrolijke muziek in de foyer.

De kaartverkoop loopt via www.theaterstilburg.nl
Kaartjes kosten € 15 per stuk; inclusief een pauzedrankje.
Op zaterdagmiddag zijn er jeugdkaartjes (tot 14 jaar) beschikbaar voor € 7,50; ook inclusief een pauzedrankje en met een -gratis- muzikale workshop na afloop van het concert.

Op onze site: www.seniorenorkesttilburg.nl kun je alles lezen over ons orkest en onze concertagenda.
Op www.ogham.nl vind je info over Ogham, op www.dutchpipesanddrums.nl over de Dutch Pipes and Drums.
Bekijk de links naar hun concerten/uitvoeringen om een goed beeld te krijgen van het moois dat ze te bieden hebben.
Het wordt een heerlijke avond of middag uit met prachtige muziek en dans in de mooiste concertzaal van het Zuiden!

Bestel nu uw kaartjes via www.theaterstilburg.nl!