Kerstviering Heuvelse kerk

door Seniorenorkest Tilburg, onder leiding van Kees Maijen

Toen wij zondagavond aankwamen op het parkeerterrein van de kerk was de achterzijde in vol ornaat feeëriek verlicht. Een mooi begin van een mooie avond, van de kerstviering in deze kerk. Eenmaal binnen mocht ook de fraaie kerstgroep op de plaat. Kerstmis was begonnen. Op het altaar werden onze plaatsen gerangschikt terwijl instrumenten gestemd werden. Iedereen was aanwezig. Wederom lukte het ons in alle stilte plaats te nemen, terwijl de lampjes door Paul van Bebber aangereikt werden. Het koor gevormd door Jan van de Lisdonk, Jos Notenboom, Henk Couwenberg en Hans Weetink nam plaats om onder leiding van Kees Maijen het Latijnse deel van de liederen voor hun rekening te nemen. Kees was voor deze avond zowel dirigent van het orkest als van het zangkoor. Ondertussen stroomde de kerk vol en vooraf aan de dienst was er de traditionele samenzang. Wij kwamen tezamen om een mooie dienst te vieren met aan het slot de prachtige song ’I’ll be home for Christmas’.

De leden van het Seniorenorkest Tilburg wensen u allen een gezond en voorspoedig 2018.