KNMO Klankwijzer: maak er gebruik van!

De KNMO wil met de diverse mediakanalen van het (digitale) nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer het netwerk rond de amateurmuziek (en dus ook van jouw vereniging) verbreden. Daarbij willen we niet alleen de bestuurstafel bereiken, maar ook de individuele muzikant achter de lessenaar. De diverse mediakanalen van KNMO Klankwijzer bevatten niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele (jeugdige) muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses, good practices en opleidingen. Vele duizenden muzikanten hebben zich de afgelopen maanden al persoonlijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet alle individuele leden bekend. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuws en informatie over jouw hobby:
1. Schrijf je op de website www.klankwijzer.nl (oranje balk onderaan) in voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief staat tevens een link naar de nieuwskrant met nieuws, informatie, achtergrondverhalen, interviews, een activiteitenkalender en leuke tips. Zowel de nieuwsbrief als de nieuwskrant is gratis voor iedereen!
2. Like of volg onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/kwmagazine. Voor ‘flitsberichten’ uit de amateurmuziekwereld.
3. Stel www.klankwijzer.nl in als je startpagina. Dan ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws.