Koffieconcert op 5 februari 2023

vrijdag 13 januari 2023 | Nieuws

Muziekvereniging De Nieuwe Koninklijke Harmonie geeft op 5 februari 2023 een gevarieerd koffieconcert in de Kapel van Mariëngaarde, Burgemeester Damsstraat (tegenover nr 42) in Tilburg.
Aanvang 11.00 uur, entree € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee.

Wij presenteren drie orkesten: het Harmonieorkest, Klein Orkest en Laatbloeiersorkest, alle onder leiding van Maarten Jense.

Het Harmonieorkest speelt lekkere muziek, van klassiek tot modern, bewerkingen van populaire nummers en originele composities voor harmonieorkest.

Het Klein Orkest is het leerorkest voor muzikanten met enige speelervaring.

Voor het Laatbloeiersorkest is dit het eerste openbare optreden. Dit orkest is het resultaat van een succesvol project voor mensen die ooit een instrument hadden willen spelen, maar hiertoe nooit gekomen waren. Het afgelopen jaar hebben zij bij onze Muziekvereniging hun eerste stappen op het muzikale pad gezet.