Meimarkt 14 en 15 mei 2016

Beste leden van het Harmonieorkest en Seniorenorkest Tilburg,

Wij zijn op dit moment druk doende met de voorbereidingen van de Meimarkt. Ieder jaar is dit weer een succes. Niet alleen brengt het flink wat geld in het laadje, maar het is ook een gezellig gebeuren voor de leden die actief meedoen. In tegenstelling tot andere jaren zijn we dit jaar vroeg begonnen met het inzamelen van spullen. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om op de zolder van de Harmonie alle spullen op te slaan. Dit geeft ons de gelegenheid om met een ploeg alle spullen na te kijken, te sorteren en de duurdere artikelen te prijzen. Ook is er een ploeg gevormd om alle kleding na te kijken en te sorteren op dames-, heren-, kinder- en sportkleding.

We hebben dit jaar ook drie kramen gehuurd, waardoor met name ‘de kledingafdeling’ flink wordt uitgebreid. Er hebben zich al flink wat mensen aangemeld voor de haal- en brengploeg-/ kleding- en verkoopploeg. Maar met name voor de verkoop achter de kramen is het rooster nog niet geheel rond en kunnen zich mensen opgeven bij Peter Tuerlings of bij mij. Maar ook kleding en goede spullen hebben we nooit genoeg!!! Je kunt de kleding en artikelen inleveren bij Peter voor het Harmoniorkest en bij Johan en mij vanuit het Seniorenorkest Tilburg. We gaan er met zijn allen weer een succes van maken.

Bart Bedaux

.