Najaarsactie textielcontainer

Beste (ouders van) muzikanten,

Ook dit najaar houdt de gemeente Tilburg weer een inzamelingsactie voor textiel en schoenen. Ingeleverd kan worden: kleding, riemen, schoenen, gordijnen en beddengoed (maar geen dekbedden). Per ingezamelde kilo ontvangen wij € 0,25. Dit bedrag wordt verdubbeld, als het ons lukt om bij de eerste twee verenigingen / scholen met de meeste kilo’s te eindigen. Daarom vragen wij al onze leden zoveel mogelijk textiel/schoenen in te zamelen. Vraag familieleden, buren en vrienden hun overbodige textiel en schoenen niet weg te gooien en zeg hen dat je dit graag komt ophalen. Wij verzoeken je de spullen in afgesloten vuilniszakken aan te leveren.

Op maandag 12 november zullen de actiecontainers worden geplaatst op het parkeerterrein van het Harmoniegebouw aan de Stationsstraat en op maandag 19 november worden ze weer opgehaald. Op donderdag 15 november worden de containers tussentijds geledigd.
Op maandag 12 november wordt de aanhanger bij het Muziekhuis in Berkel-Enschot geplaatst. Muzikanten van het Seniorenorkest kunnen dan hun textiel/schoenen, verpakt, hierin deponeren.

Wij hopen op een grote opbrengst.

Bestuur afdeling Muziek