Nieuwjaarsdrukte voor Sax-O-13

Het was een gezellige drukte tijdens de Nieuwjaarsreceptie van KBO (Katholieke Bond voor Ouderen). In de ‘Pelgrimshoeve’, gelegen in de wijk ‘de Armhoefse Akkers’, ons repetitieadres, werd ons gevraagd hun Nieuwjaarsreceptie muzikaal te omlijsten.
Dus, hier geldt: “Een en Een is Drie.”
Na introductie door de voorzitter en na onze beginmelodie konden wij en speaker Jos Notenboom aan de slag. Het was nodig om elk muziekstuk aan te kondigen c.q. uit te leggen. Het was de aard van deze middag dat men gezellig keuvelend elkaar weer sprak.
Maar het lukte Jos in eigen omgeving de aandacht vast te houden. Zelfs zodanig dat de voorzitter uiteindelijk een danspartner uit zocht om op onze ‘Ein Strauss fur Dich’ te gaan walsen.
De pauzes waren goed verzorgd. Koffie en andere drankjes, naast rijkelijk gevulde advocaatjes met slagroom, werden met diverse versnaperingen uitgeserveerd.
Gezien de aard van deze middag werd onze muziek zeker gewaardeerd, en dat hoor je pas achteraf. Met bezoek van enkele van onze trouwe supporters voelden we ons vereerd. Maar als belangrijkste, en daar kwamen we voor, speelden wij onze muziek.
Sax -O-13 heeft opnieuw haar visitekaartje afgegeven.
Het dankwoord van de voorzitter werd in dank aanvaard, terwijl de nazit meer dan ‘als vanouds’ was.

Geert van Nunen

Geert.