Opstaporkest

Het Opstaporkest is een zelfstandig orkest binnen onze vereniging. Voor jonge kinderen is het een eerste stap op de muzikale ladder. En voor volwassen ‘herintreders’ is het vaak meer een herstart in de muziek. Om mee te mogen spelen hanteren we geen hoge drempel. Kinderen vanaf 8 jaar met interesse in muziek die ca. een half jaar muziekonderwijs hebben gevolgd, kunnen zich bij ons verder bekwamen. Volwassenen hebben wellicht vroeger al een instrument bespeeld en kunnen bij ons kennis en vaardigheid opfrissen. Het Opstaporkest bestaat op dit moment uit 10 muzikanten. Onze muzikanten spelen in principe op het eigen instrument. Als je (nog) geen eigen instrument hebt, wordt bekeken of de vereniging een leeninstrument beschikbaar kan stellen. (Instrumenten die moeilijk vervoerbaar zijn, zoals drums, pauken, piano, worden in de repetitieruimte bewaard). Het Opstaporkest repeteert elke donderdag van 19.00 tot 19.45 uur in het gebouw van de NKH, Stationsstraat 26 Tilburg. Kom gerust een keertje kijken of speel eens mee.
Dan zie je zelf hoe leuk het is om samen muziek te maken.

DSC08861 DSC08655 (2)