Optreden Opstaporkest 23 november

Na de zomervakantie is het Opstaporkest begonnen met een nieuwe dirigent. Zoals jullie intussen weten is dat Femke Vrencken. Het heeft even tijd gekost om alles weer goed te organiseren en te kijken welke kinderen weer mee zouden gaan spelen. Het is intussen een groepje van zeven enthousiaste kinderen, en we hopen en denken dat dit groepje dit jaar nog wel zal groeien. Op 23 november hebben ze alweer hun eerste optreden gehad, tevens het debuut voor de dirigente. Het programma bestond uit twee klassieke stukjes en twee populaire nummers. Het was een optreden in het gebouw van de Sociëteit en het publiek bestond uit leden van het Harmonieorkest en het Seniorenorkest met partners of familie, dus ’een thuiswedstrijd’. Ik denk dat ik namens allen spreek, als ik zeg dat het een zeer leuk optreden was en dat we er allen van genoten hebben. We kunnen weer van hen genieten op 18 december. Dan treden ook het Harmonieorkest en het Seniorenorkest op. Namens het bestuur complimenten en nog veel muziekplezier.

Els Nienhuis