Optreden Revalidatie Centrum Leijpark

Graag wilden we onze muziek laten horen aan patiënten en hun bezoekers op woensdagavond 2 december tijdens het bezoekuur. Voor ondergetekende en anderen een weerzien op bekend terrein en met bekende medewerkers.
Bij aankomst was het podium en de koffiecorner reeds ingericht en konden we ons rustig installeren. Toos Willems (saxofoniste), de vriendelijke gastvrouw, was niets te veel om het naar onze zin te maken. De bezoekersruimte vulde zich gestaag met publiek, waaronder ook medewerkers. Met ‘Saxofoon Jubilee’ op de lessenaar begonnen we aan ons concert. Op de hoger gelegen omgang, nabij de kantoren ontwaarden we onze eigen fotograaf Jo, die ons en onze speaker Jos op de gevoelige plaat vast legde. Dit alles gadegeslagen door onze vaste bezoeker Johan.
Voorwaar de drie ‘Jee’s’, de vaste en trouwe supporters. Ondertussen vorderden we met ons repertoire dat keurig uitgelegd werd door Jos. Met name met ‘Cuba Libre’ verleidde Jos de aanwezigen tot het drinken van de bekende Rum & Coke, wij hielden het bij deze bekende song en moesten het doen met slechts een gedoogde drug; koffie.
Tot aan het einde bleef het aandachtige publiek aan tafel en stoel gekluisterd. Via ‘Castles in Spain’, ‘New York’ reisden we als in een ‘Sentimental Journey’ richting Italiaanse melodieën waarmee we onze muzikale trip eindigden.
Voor ons was het een dankbare avond . Het dank u wel, vergezeld van gemeend applaus ontvingen we graag. De nazit was zoals gewoonlijk prima, zeker nu de bitterballen op één na hun weg wisten te vinden.
We danken Toos voor de uitnodiging en zeggen: “Tot de volgende keer.”

Geert van Nunen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logoleypark