Rabo ClubSupport 2019

Van 27 september t/m 11 oktober kun je, als je lid bent van Rabobank Tilburg en omstreken, maximaal vijf stemmen uitbrengen. Hiervan mag je er twee stemmen geven aan Harmonieorkest NKH. Natuurlijk doe je dit, zodat we een zo hoog mogelijke opbrengst krijgen. Met L’Aventure Musicale hebben wij afgesproken dat wij onze leden vragen op hen te stemmen en omgekeerd. Dit levert ons en hen extra stemmen/ geld op.

Je ontvangt uiterlijk 26 september per post een stemcode van de Rabobank. Wil je, al dit niet het geval is, contact opnemen met Rabobank Tilburg via communicatie.tilburg@rabobank.nl?

En als je nog geen lid bent, kun je alsnog het lidmaatschap aanvragen via www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Dick