Rabobank Clubkas Campagne (RCC)

Ook dit jaar stelt Rabobank Tilburg en omstreken € 200.000 beschikbaar voor verenigingen in Tilburg. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal op de deelnemende verenigingen uitgebrachte stemmen. Vorig jaar was de opbrengst voor de afdeling Muziek € 806. Natuurlijk willen we dit jaar minimaal hetzelfde bedrag ‘verdienen’.
Hiervoor is het nodig dat zoveel mogelijk mensen (leden van de NKH, familie, vrienden en bekenden) op ons stemmen.

Wanneer kun je stemmen?
Van 2 t/m 14 oktober 2018

Op welke verenigingen kun je stemmen?
Seniorenorkest Tilburg en NKH Afdeling Muziek; stemmen op beide verenigingen komen ten goede aan de afdeling Muziek.

Wie mag stemmen?
Iedere klant van Rabobank Tilburg e.o. die op 1 september 2018 18 jaar of ouder is en lid is van de Rabobank Tilburg en omstreken.

Als je wel klant, van de Rabobank, maar nog geen lid, bent moet je dus het lidmaatschap aanvragen om te mogen stemmen. Dit kost niets en kan eenvoudig via lid worden van de Rabobank.
Als lid van de Rabobank heb je de volgende voordelen:

• meebeslissen met je bank
  • vier keer per jaar ontvang je het ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • en nu in het bijzonder: meebeslissen over de verdeling van een bedrag van maar liefst € 200.000!

Dus, als je nog geen lid bent, geef je op, om in oktober te kunnen stemmen op onze twee verenigingen.

Bestuur van de afdeling Muziek