Reacties Jubileumconcert

Zichzelf overstijgende muzikanten
Machtig applaus
Mooi reacties
In één woord Fenomenaal!”

“Namens het bestuur sociëteit NKH, onze dank voor wat er door iedereen, voor en achter de schermen, is neergezet! Hulde!”

“175 jaar NKH is een feit en dit geeft vertrouwen in een goede toekomst voor onze vereniging.
Ook het Opstaporkest heeft laten zien dat er een mooie basis aanwezig is voor een florerende toekomst.
Ook aan hen veel dank!”

“Gezien de reacties van muzikanten en publiek mogen we heel tevreden zijn met het concert, dat we gisteren hebben gepresenteerd. Dit is mede te danken aan de vele inzet van iedereen vooraf. Wat is het toch een genot om als amateurs zoiets moois op het podium te zetten.
Dus voor iedereen chapeau! Ook dank aan alle hand- en spandiensten.”

“Genieten
Wat was het FANTASTISCH!”

“We hebben gistermiddag ontzettend genoten van jullie concert; het was jubileumwaardig.
Wat een power, niveau en enthousiasme straalden jullie uit. De verschillende delen (voor- en na de pauze) vielen zeer in de smaak. We hebben een geweldige middag beleefd.”

“Complimenten aan alle muzikanten, dirigenten en vrijwilligers die dit voor elkaar hebben gekregen.”