Repertoire

Wij spelen geen traditionele harmoniemuziek maar maken muziek aan de hand van thema’s. Op die manier kunnen we een variëteit aan muziekstijlen presenteren, w.o. evergreens, big band, film- en popmuziek. Voorop staat dat de muziekkeuze de spelers aanspreekt en dat er, als een echte uitdaging, regelmatig een wat complexer stuk op de lessenaars wordt gestoken. Met die gevarieerde muziekkeuze willen we een grote groep mensen in en buiten Tilburg aanspreken. Een greep uit onze ‘wapenfeiten’: het filmconcert, ‘NKH goes America’, een concert in American Style, ‘Pasión Española’, een concert in Spaanse sferen, een concert met als thema ‘Engeland’ en een die ons deed onderdompelen in Italië. Ter gelegenheid van ons 175 – jarig bestaan brachten we in de Concertzaal 2018 een groot opgezet concert met de Peer Gynt Suite. Wij streven naar zes tot acht binnen – en buiten concerten per jaar waaronder steevast het lente- en eindejaarsconcert.

spoorpark HO 2019 c