’Samen sterk’

Het Opstaporkest heeft opgetreden tijdens de Dwalerij op 17 december in de Noordstraat. Margriet viel van een trapje, Cora was door privé omstandigheden afwezig en Els ging door haar rug. Yvonne, de zus van Els, was meteen bereid in te vallen. Ze heeft ook de partijen van Marit gespeeld, totdat Marit het weer kon over nemen. Alle ouders hebben meegeholpen stoelen sjouwen, afwassen, worstenbrood en appelflappen verzorgen, en andere hand- en spandiensten. Peter en Martin hebben ook ondersteund. Rodrick, Lotte, Aram, Tymo ontzettend bedankt voor jullie muzikale ondersteuning. Samen hebben we de leuke klus geklaard. De organisatie kwam op het laatst met pakjes appelsap. Deze zal ik bewaren voor een zomerse versie van de Dwalerij .

Luisterfragment:

Een impressie van de groep:

Esra: ‘Het concert ging erg goed en het was leuk.’

Yge: ‘Ik vond het leuk.’

Pelle: ‘Het ging goed en het was leuk.“ en “Lekkere chocolade melk bij de Burgerij.’

Aram: ‘Ik vond het concert heel leuk en gezellig.’

Hannah: ‘Ik vond het concert leuk.’

Ilvy: ‘Ik vond het heel leuk en heel koud.’

Marit: ‘Het is heel gezellig.’

Tymo: ‘Ik vond het super tof.’

Lotte: ‘Het was heel leuk.“ en “Eerste betaalde optreden.’

Rodrick: ‘Ik vond het keileuk.’

Noraly : ‘Ze hebben goed gespeeld en ondanks de kou hebben ze zich goed gedragen n Annelies bedankt voor de warme ontvangst.’

En allemaal willen ze meedoen met de volgende Dwalerij. Nu eerst voorbereiden op het Openingsconcert op 28 januari 2018.

Namens alle betrokkenen bij het Opstaporkest,

Annelies Ooms