Sax-O-13

Sax-O-13 in winkelcentrum ‘De Rooi Pannen’
Sax-O-13 opent het Eindejaarsconcert 2015

Op zondag 20 december kwamen alle NKH leden rond de klok van tien uur naar theater ’t Plein te Udenhout.
Voor Sax-O-13 gold dat we onze leden met aanhang, naast het publiek, met onze muziek warm wilden ontvangen. Warme worstenbroodjes onderstreepten de bedoelingen.
Men genoot van onze muziek en zeker van elkaar na weer een jaar. Het mooie kerstrepertoire deed de rest.
Dit repertoire hadden we op vrijdagmiddag voorafgaand aan dit concert gespeeld in winkelcentrum ‘De Rooi Pannen’. Dit jaar voor de vierde keer.
De gezellige ambiance in dit winkelcentrum hield de klanten binnen terwijl een hapje en drankje geserveerd werden.
Voor aanvang zaten enkele vaste klanten ons op te wachten, inclusief de ‘Little Drummer Boy’, die nu voor de derde keer zijn beurt afwachtte. Jan van Gils herkende hem direct en een enkele blik en lach naar elkaar was voldoende om deze jongeman achter het drumstel plaats te laten nemen.
Later schoof hij als blazer naast Ans van Gils aan. Opvallend veel echtgenotes en collega’s van het Seniorenorkest kwamen ons bewonderen, zodat het nog gezelliger werd. Met elan stortten wij ons op de muziek en dat werd vertaald in een goed optreden. We mogen weer terug komen. De korte nazit was als vanouds.

Geert van Nunen

logosax013