Succes met Rabobank Clubkas Campagne

Op maandagmorgen 30 oktober, aan het begin van de repetitie van het Seniorenorkest, verraste Rabobank Tilburg en omstreken ons met een mooie opsteker. Uit handen van mevrouw Vivian van Loon, ontving ik als penningmeester van de afdeling Muziek een leuke en zeer welkome cheque van € 805,88. Dat moet natuurlijk in de NKH-info worden vermeld.

Voorzitter Johan Geijsels van Seniorenorkest Tilburg, kwam enkele maanden geleden op het idee om mee te doen aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Daarvoor was een motivatiebrief nodig, waarin de maatschappelijke doelstelling van Seniorenorkest Tilburg wordt weergegeven. Seniorenorkest Tilburg verzorgt concerten voor een brede doelgroep maar specifiek voor ouderen in Tilburg e.o. die in een sociaal of maatschappelijk isolement dreigen te geraken.

Door middel van deze motivatiebrief kregen alle leden van Rabobank Tilburg e.o. een kans ons orkest te nomineren en daarmee financieel te ondersteunen. Dat hiervan veelvuldig is gebruik gemaakt blijkt uit de hoogte van het bedrag. Daarom aan allen die op ons Seniorenorkest hebben gestemd, hartelijk dank hiervoor.

Het bedrag van de cheque komt niet alleen ten goede aan het Seniorenorkest, maar aan alle orkesten binnen de Muziekafdeling van de NKH. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Loek Hamers