Van het Opstaporkest

Bij de wisseling van een schooljaar zijn er ook wisselingen bij het Opstaporkest. We nemen afscheid van Rosali en Eline de Fretes. Zij gaan wel door met muzieklessen, klarinet en gitaar. Ze hadden zo veel feestjes op de woensdagmiddag dat ze vaak moesten afzeggen. We verwelkomen als nieuwe NKH leden tevens Opstapleden:

• Mees Harberink, slagwerk, heeft al les gehad en gaat nu verder op Factorium.
  • Ezra van Heek, op klokkenspel. Eerder heeft hij piano gespeeld. Hij gaat de instrumentenverkenning op Factorium doen. Het liefst zou hij klarinet gaan doen, maar het is nog wachten op nieuwe tanden.
  • Ilvy van Hest, dwarsfluit. Zij heeft een jaar les bij L’Aventure.
  • Tobias Verschuren gaat mogelijk slagwerk spelen.

Ook gaan een paar kinderen wisselen van instrument. Onze slagwerkers Jonas en Benoit gaan saxofoon en trompet spelen na de zomer.

We verwelkomen als aspirant-leden voor het Opstaporkest en leden van de NKH:

• Dennis en Milou van Riel, beiden gaan trompetles nemen
  • Auke van Benthem gaat saxofoonles nemen.

Annelies Ooms