Muzikale vrijwilligers gezocht

De Guus Meeuwis Muziekids Studio in ETZ Elisabeth wordt gerund door twee studioleiders en zeven enthousiaste vrijwilligers. De studio zoekt nieuwe muzikale vrijwilligers om het team te versterken.
Iedere dag is studioleider John Verbunt of Christel van der Bruggen aanwezig en een of meerdere vrijwilligers die een dagdeel (ochtend of middag) meewerken. Beide studioleiders zijn ontzettend blij met deze hulp, want zonder vrijwilligers zou de studio niet optimaal kunnen functioneren. John en Christel zoeken enthousiaste vrijwilligers die een of meerdere instrumenten spelen, bij voorkeur een begeleidingsinstrument zoals gitaar of piano. Ook is het een pre als kandidaten samen met de (zieke) kinderen kunnen zingen.
Heb je belangstelling om een of meerdere dagdelen het Muziekids-team te versterken? Stuur dan een mail met je gegevens naar tilburg@muziekids.nl.