Wie is?

Beste mensen,

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven in jullie blad. Niet omdat ik zo goed ben in schrijven, maar ik begrijp dat het een soort traditie is dat elke nieuweling wat over zichzelf schrijft. Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Toos Wilms, en ik speel altsaxofoon. Daar ben ik 35 jaar geleden samen met Els mee begonnen. Ik ben getrouwd met Paul en heb twee dochters, Susan en Charlot, en vier kleinkinderen.

In 2016 ben ik met pensioen gegaan, nadat ik twintig jaar in revalidatiecentrum Leijpark heb gewerkt. Mijn passie ligt bij de muziek, en ik speel daarom ook nog bij de Beneluxband en eens per maand maak ik ook nog muziek met de dixievrienden.

De afgelopen jaren ben ik een aantal keer naar een concert geweest van het Seniorenorkest, wat ik erg goed vond. Mede door het enthousiasme van Els heb ik me aangemeld als lid. Ik ervaar het Seniorenorkest als heel sociaal. Er is respect voor elkaar en ook de humor ontbreekt niet. Ik heb er zin in en ga me volledig storten op alle muziek die ik gekregen heb. Ik kan voorlopig vooruit.

Rest mij nog iedereen, samen heel veel fijne muzikale jaren toe te wensen.

Met vriendelijke groet,
Toos Wilms