Wie is Chavah …

Beste Harmonie-vrienden,

Met veel vreugde kom ik naar de repetities van het Harmonieorkest. En juist dit enthousiasme herken ik in vele vormen bij ieder van jullie. Deze herkenning maakt dat ik me thuis voel … en de ontmoetingen zonder labeltjes vind ik prachtig! Het delen en vertellen van ervaringen komt vanzelf. Ik laat dit graag zijn natuurlijk verloop. Ondertussen geniet ik van iedere ontmoeting met jullie via de muziek, een oogcontact, glimlach of tijdens een gesprek… onbevangen en vrij van oordeel, … juist omdat we nog nauwelijks een beeld hebben gevormd door verhalen. Ik hoop deze onbevangenheid zo lang mogelijk te bewaren in de loop van de tijd, ook naarmate we steeds meer ervaringen en feiten met elkaar delen. Nogmaals heel hartelijk dank voor het warme welkom dat jullie me gaven! Graag tot de volgende repetitie!

Chavah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Chavah