Wie is Jan van Hoof

Mijn naam is Jan van Hoof, geboren (1944) en getogen in Diessen. Ik runde samen met mijn vrouw Joke van 1970 tot 2004 het horecabedrijf De Eikelaar in Diessen. Ons gezin telt drie kinderen en we zijn de trotse opa en oma van zes kleinkinderen.
Muzikaal begon ik vanaf mijn tiende jaar als bugelblazer bij de fanfare in Diessen. Later ben ik overgegaan van bugel naar trompet . De fanfare werd toen een harmonie. Ik ben 27 jaar actief lid geweest van deze vereniging en ben destijds gestopt omdat het voor mij heel moeilijk was deze hobby te blijven uitoefenen. Het gezin en ook de werkzaamheden in de horeca kregen voorrang. De harmonie eiste teveel tijd van mij door de repetities en de vele serenades, concerten etc. Een jaar of acht terug heb ik de muzikale draad weer opgepakt en een bariton aangeschaft. Sinds november 2011 ben ik lid van het RSO en sinds november 2015 lid van het SOT. Bij beide verenigingen heb ik het uitstekend naar mijn zin en ik ben ook heel blij dat ik weer opnieuw gekozen heb voor deze mooie hobby.

Jan van Hoof

janvanhoof