Wijn- Bonbonactie 2015

Sinds vele jaren wordt op initiatief en met inzet van de toenmalige Wervingscommissie ieder najaar een grootse wijn- en bonbonactie gehouden onder de leden van de Muziekafdeling NKH. Vanaf het jaar 2015 valt deze actie onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de Muziekafdeling.

Het werd ook dit jaar weer een groot succes, de actie werd verdeeld over drie leveringen: Sinterklaas, Kerstmis en losse verkoop op het zo sfeervolle Eindejaarconcert. Voor het eerst hielden we vooraf een proefverkoop bij het Seniorenorkest. In totaal werden 122 dozen wijn verkocht en 56 doosjes bonbons. Een record! De penningmeester van de Muziekafdeling is een blij man, hij kon na afloop een netto bedrag van € 1.604,- bijschrijven op de bankrekening van de afdeling. Uiteindelijk zullen al onze orkesten hiervan profijt hebben, want daar gaat het tenslotte om.

Namens Hans Weetink, Marlies Bongaarts, Gerry van Echteld, Annelies Ooms en ondergetekende dank ik allen die hebben meegedaan en zich hebben ingezet om deze actie tot een succes te maken.
Volgend jaar gaan we weer door met deze actie. Ik reken op jullie.

Loek Hamers