Wijnen, wijnen, wijnen …

Deze keer komt die kreet niet van de Meilandjes, maar van onze eigen wijnclub. Tonneke en Rose-Rie organiseerden in november onze jaarlijks wijnactie met de onmisbare ondersteuning van onze penningmeester Nico Donders. En dat werd dit jaar (weer) een groot succes met de grootste opbrengst tot nu toe! Vergis je niet, daar komt altijd veel bij kijken. Er moeten formulieren gemaakt worden en een administratie worden opgezet. Maar er moet eerst keihard worden onderhandeld met de leveranciers (Jan van Hest Wijnen en Huize Geers BonBons). En die waren ook dit jaar weer heel coulant. Maar ja, dan moet er een keuze gemaakt worden. Van Tonneke en Rose-Rie is bekend dat ze er niet in spugen dus die hebben zichzelf maar meteen in het proefteam geplaatst. Maar voor de nodige objectiviteit werd erkend wijnkenner Ruud Damen en Joop, de man van Rose-Rie toegevoegd. Dit kleine (i.v.m. Corona) team van ervaringsdeskundigen hebben zich goed van hun taak gekweten. De klus werd met plezier geklaard en ze kwamen opvallend vrolijk thuis. (De partners moesten die avond zelf maar koken (hik).

En toen kon de verkoop van start. En het resultaat mag er zijn: er zijn maar liefst 90 dozen wijn verkocht en 60 doosjes exclusieve bonbons. En wie waren dit jaar de topverkopers?

1. Annelies (onze topverkoper zoals ieder jaar)
  2. Tonneke
  3. Hélène

Voor de Harmonie bracht dat maar liefst ruim  € 1.400 in het laatje en dat kunnen we goed gebruiken in deze donkere Coronatijden. Het bestuur is apetrots op de organisatie en de leden die hiervoor hebben gezorgd. Petje af en heel veel dank. En nu op naar dry januari (hik).

Gerard