Wist je dat …

• Je op de website van Radio 4 geregeld nieuwe ‘meespeelstukjes’ kunt vinden: https://www.nporadio4.nl/, kies <speel mee>. Je krijgt dan de nieuwste editie en kunt ook eerdere edities kiezen.
  • Het Harmonieorkest inmiddels uit een record aantal van 40 muzikanten bestaat.
  • Er een landelijke kindermuziekweek is in de eerste week van april (27/3 t/m 5/4 in 2020). Het doel is dat met concerten en voorstellingen overal in het land ieder kind kan genieten van live muziek, zowel op school, en het kinderdag verblijf als in het theater, de muziekschool en concertzaal.
  • Art-fact ter gelegenheid van deze kindermuziekweek op zondagmiddag 5 april 2020 een kindermuziekmiddag organiseert waarin alle jeugdorkesten uit de gemeente Tilburg meedoen. Ook het Opstaporkest doet mee.
  • De NKH in 2020 weer meedoet met Try Out Cultuur
  • We allemaal veel bonbons en wijn hebben gekocht/verkocht. De actie heeft € 931,68 opgebracht en daar is onze penningmeester blij mee.
  • Het nieuwe themaconcert van het Harmonieorkest in het teken staat van Halloween. Voor de organisatie hiervan hebben we een commissie nodig. Meld je aan om dit geweldige concert mee vorm te geven!
  • We nu ook een Facebook pagina hebben,  geef een  ‘like’ als je hem leuk vindt .